killer subject - ADDITIONAL MATHEMATICS


hello peeps ! hari ni fazie exam add math . pergh ! memang killer subject lah . ni senarai kejadian hari ni

  • malam tadi gadoh dengan bf ): . dengan hati yang remuk , terpaksa tido dalam pukul 12 lebih .
  • bangun lewat . pukul 6.40 terbangun dengan kelam kabut gosok baju sekolah (malam tadi tade feel nak gosok baju)
  • tgh siap2 , yang tak syoknye CREAM OLAY AKU HILANG ! siot betul , tak lain tak bukan kakak fazie punye keje . terpaksa pegi sekolah dengan muke macam keling sikit . hahaha
  • dengan tak study add math malam tadi , dengan selamburnye membuka buku (sikit pun tak masuk otak)
  • kertas yang fazie amik pagi ni , add math kertas 2 . perghh ! soalan dia memang menguji iman fazie (sumpah seranah dalam hati)
  • kecik hati dengan member baik , dorang tak nak bagi aku jawapan :'(
  • last2 minute , satu roket datang kepadaku membawa jawapan add math . perghh ! dengan penuh bersemangat aku menulis jawapan tersebut dengan penuh berhati2 . kalau cikgu nampak mati fazie !
  • thanks to my hero , akmal yang terbangkan roket tuh kepada ku . hahaha .
  • kertas 1 menanti selepas rehat . yeahh !
  • tukar tempat dengan pieja (saje nak dapat jawapan lebih)
  • soalan dia not bad lah , first dapat jawab ! (dengan hidung kembang fazie menjawab)
  • macam biasa , suppliers fazie sentiasa ada . tapi dapat lah sikit .
  • kebanyakan nya fazie tinggal kosong . terlampau pakar . 
AMARAN KERAS : dilarang meniru aksi2 di atas ini . kalau tidak anda akan mendapat penyakit lemah jantung .

fazie dengan ekyn ade terpikir nak dropkan add math ni . yelaa dari tahun lepas fazie tak pernah2 lulus pun . tapi bila di fikirkan balik , add math ni senang nak lulus . so fazie decide amik jugak lah mana tahu boleh lulus ke . last2 minute , fazie boleh berubah . hahaha (dalam mimpi)

2 nak glemer:

syakey said...

edmet best bila tahu buat. actually semua subjek jd best bila tahu buat. tp edmet xpatot jd penghalang sbrnnya. sbb lama lama, smpai nk spm, student mesti dpt tangkap cara edmet.

so,all the best! fav subjek akak edmet dulu. :P

miszFAZIE said...

oke ! thanks for the sweet advice yaa :D