janji seorang blogger tak famous.

Assalammualaikum w.b.t...



hari ni tak tahu kenapa fazie emosi sangat. sumpah emosi giler. sebab dia biarlah rahsia. lagipun takkan nak cerita hal peribadi dekat public kan? hehew =3
al-maklumlah, sesetengah perempuan ada yang sensitif dan fazie dalam kategori sensitif yang teramat. haha, teruk betul budak pipi kembong ni kan. tapi fazie bukan jenis yang langsung tak boleh bergurau, tapi ada masanya kita bergurau ada jugak masa kita serious kan? ok dah lah, kita tutup cerita ni.

fazie dah jarang sangat update blog. hmm lagipun blog ni dah takde pengomen tetap lagi. haihh ini berpunca fazie dah takde idea sangat nak berblogging. tak guna jugak kan kalau follower beratus2 tapi takde pembaca  atau pengomen setia kan? *batak pulak. hihi :D
pada mulanya fazie memang nak jadi blogger yang suka berkongsi maklumat dengan semua follower fazie. tengoklah post entri fazie yang dekat Navigation -> Fav Entries
tak banyak entri yang best sebab fazie bukan terer dalam bab penulisan ni. karangan BM pun dapat berapa markah jek pun. cukup2 makan bak kata korang :p

tapi Insyallah, lepas peperiksaan Penggal 1 ni, fazie nak aktif blogging! nak jadi fulltime blogger. sekarang ni fazie fulltime twitting. jemput follow twitter fazie : @miszfazie *sempat promot*
sekarang ni nak fokus study, sambil2 tu kena online jugak nak balas kunjungan segmen yang fazie join tu. sambil2 tu nak cari kenalan baru dan nak cari blog favorite yang boleh fazie lawat selalu :)

Okaylah, lagipun dah tak tau nak cakap ape lagi. hidup ni memang palat, tapi esok masih ada. (kata hikmah siapa ntah, tak tau. hihi) aku menulis bukan kerna nama, tetapi hanya mahu berkongsi pendapat. hehe okay cukup cukup sudah dengan kata2 mengarut ni. kalau panjang umur, lepas peperiksaan ni, fazie akan rajin update untuk blog ni. Bye! Love You. Ahahah xD

2 nak glemer:

♥ CIKZEK ♥ said...

jgn sedih2 fazie ! life must go on n gudluck ! we're always supporting uuuu :))))

miszfazierra said...

@♥ CIKZEK ♥
thanks dear ^^