kesian budak tu

Assalammualaikum semua . lama tak update blog tersayang ni . maklumlah . hehehe .

by the way hari ni online nampak dekat news feed benda ni . credits to adik nazihah


pesal dengan budak ni ? dalam post tu dia kutuk artis kpop sorang ni yoseob rasanya . dah tu peminat kpop semua serang post dia kutuk2 budak ni . pernah jugak fazie datang blog budak ni tapi kan sebenarnya Amira ni tak ada kaitan langsung dengan post ni . mungkin seseorang yang tak bertanggungjawab telah buat onar dengan menggunakan gambar adik Amira ni . kesian dia sampai trauma budak ni dibuatnya .

At the first place , fazie just baca post dia ni sekali lalu je ingat nak komen tapi malas lah buang masa je . tapi tak sangka eh beribu komen dekat post dia ni . haisshh rata2nya peminat kpop dan PEREMPUAN MELAYU .. terfikir jugak kenapa perlu mereka mengutuk sesama sendiri sedangkan mereka sedang mengutuk ciptaan ALLAH ? astaghfirullah . bawak mengucap banyak kali . seram fazie tengok komen2 mereka ni sampai ada ugut nak bunuh . fazie tak mahu share link fb budak ni nanti korang kene serangan sakit jantung pulak . malu pun ada dengan mereka ni . 

terlajak perahu boleh berundur terlajak kata ? fikirkan lah yea :) tak mahu cakap lebih nanti kena serang pulak . adohaiii

2 nak glemer:

laila lee said...

awak knpe dgn budak tu ? laila xbolyh tgk pic tu

miszfazierra said...

dia kutuk artis kpop . bdk2 yg mnat kpop mengamuk serang post dia