lagu terbaik dari ladang



Assalammualaikum w.b.t ! salam 1 Malaysia . hehe . semangat betul pulak hari ni . okay , hari ni terasa macam nak update sesuatu . kali ni nak share dengan korang lagu yang sejak akhir-akhir ni masuk ke dalam hati fazie . fuhh ayat . hahaha . sejak tempat kerja dah ada radio free ni , asyik dengar lagu jela . kalau buka radio mesti cari frekuensi 90:30 iaitu ERA FM . tagline selalu dengar macam ni "ERA , KINI HANYA MEMAINKAN MUZIK HITS YANG TERBAIK" 

nak tunjuk dengan korang lagu yang dah masuk dalam kepala fazie , antaranya :

SUKI LOW - TERLALU MENCINTAIMU


lagu dia menusuk kalbu . vokal Suki memang mantap sebab tu fazie rasa lagu ni best sangat! yeahh <3
GX4 - KERANA KASIHMU
lagu ni ost cerita vanila coklat . tapi fazie tak pernah tengok cerita tu , fazie dengar lagu ni pun dekat radio jek . lagu ni memang best lirik dia syok, layan jea bila dengar . huhu . suara lelaki yang nyanyi ni pun sayup2 je . 
DIANDRA ARJUNAIDI - ANGKASA
orang kata (dekat youtube) dia Colbie Caillat Malaysia . mungkin lah sebab suara dia best dan lagu dia superb ! 
YUNA - TERUKIR DI BINTANG
tak lupa jugak dengan Yuna ! lagu dari album terbaru dia , terukir di bintang. bila dengar lagu ni rasa macam ada dekat Europe jek . memang tip top lah lagu ni . 1st time fazie dengar terus jatuh hati dengan lagu ni . hehe :D
okay , itu jea fazie nak share . lagi pun dulu fazie tak layan sangat lagu BM , tapi sejak dah dengar radio ni asyik nak dengar lagu yang fazie dah senaraikan di atas tu . haha . jadi , sokonglah lagu tempatan ye ! 

1 nak glemer:

KechikumA said...

Amat, amat, amat suka lagu Yuna uh~! ^^