Sorry

Assalamualaikum...

Tumblr_mleaqyqyeq1qljih6o1_400_large

lame dah tak update blog. sorry. rindu pulak nak berblogging sebab tu baru nak update blog ni ha. nak update pon tak tahu nak update ape.

busy yang teramat sangat! tambah2 lagi dengan kerja kursus PBS. buat dua kerja last minute memang awesome.. lepas ni janji tak nak buat keje last minute lagi. nyesal weh! harap korang jangan buat gitu ye.. memang makan diri. sampai tak tido malam jadinye.

rasa macam nak kembali berblogging. mungkin tak aktif mane lah. sebab lepas ni nak exam semester 2. study last minute lagi.. arghh!! ni semua gara2 PBS. nasib baik dah break up dengan PBS.. rasa aman dan lega sangat. oklah.. in shaa Allah kalau ade mase fazie update. :)

4 nak glemer:

Puteri Kasih said...

welcome baca fazie.. :)

myraVea said...

Salam.

Myra singgah blog ni sambil jemput join bloglist saya. *wink

Tq. :)

shasha yacob said...

memang dah namaknya bulan busy sedunia nih, aku pun busy dgn exam belajr semua tuh. sempay lagi nak singgah2. hihi

dear xila said...

tipuuu huhu