TOLONG SEDAR DIRI SIKIT !



penat sangat hari ni . balik2 sekolah terus tidur bagaikan sleeping beauty (uwekks) dan mengalami mimpi yang agak pelik . ada ke patut fazie mimpi fazie bawak basikal sorang2 ikut rombongan kelas . apa punya mimpi dahh

hari ni sebenarnya rasa sangat bosan . dekat sekolah bukan belajar pun . cikgu asyik sibuk menanda kertas trial SPM tuh . biasalah budak2 ni kalau cikgu buat tak peduli mereka pun buat lah mesyuarat tak rasmi sambil bergosip cerita panas . *termasuk fazie jugak :)

tapi fazie rasa macam buang masa pulak . bila lah kami nak sedarkan diri ? bak kata Tinie (kawan kelas) EZATY SADRI , EZATY TAK SEDAR DIRI . *agak biadap ayat dia ni . kutuk bapak kawan sendiri . SPM makin lama makin menghampiri , kami bagaikan budak baru habis SPM *padahal baru habis trial SPM .

tak lama lagi sebelum SPM , cikgu kelas nak buat jamuan kelas . tempat dah nak confirm , tiba2 ada lah orang tak setuju . dorang cakap resort tu berhantu . *haishh semua tempat ada hantu , kat sekolah pun ada hantu kan ? bila dah cakap  mcm tu semua tak nak pergi . terpaksa discuss balik carik tempat lain . adoshh .

*doakan kami supaya lulus dengan cemerlang dalam SPM nanti . doakan jugak supaya kami sedar diri cepat sebelum terlambat :D

nota kepala :
entri kali ni macam blog diari pulak . sorii lah sebab dah tak tahu nak post ape :D

6 nak glemer:

SpeakerSekolah said...

Gud luck spm nnti yekk..

IEQAH said...

wake up wake up..study pat..HEHE

syahirooAhmad said...

betul tu dear...kene sedar.. perjuangan kalian belum selsai.. teruskan!.. nnti dapat result.. saya orgn pertama yang anda wajib bagitau. hahha..

miszfazierra said...

@SpeakerSekolah
thanks :)

miszfazierra said...

@IEQAH
oke , da nak wakeup da nih . hehe

miszfazierra said...

@syahirooAhmad
orait bos . hehe :)