di saat menunggu kedatangan SPM !

susah betul nak tahan nafsu berblogging . tapi hari ni nak post jugak . den tak kiro ! tapi yang bestnye ada orang rindu kite . haha


ntah sape la orang yang berkenaan tu kan . hehe . 

di saat menanti kedatangan SPM ni , fazie mesti lah kena study smart bukan study hard . di samping itu , (ceh macam penanda wacana karangan BM pulak) fazie pegi hang out pegi hilangkan stress belajar . firstly fazie pegi :

AFAMOSA WATER WORLD ! yeahhh :D

sambil2 tuh terserempak pulak dengan 2 orang artis . masyukk beb ! ini diaa 

OLIVIA LUBIS JENSEN (pelakon indonesia nih) 
p/s : muke fazie terpaksa ditutup sebab muke terlampau ecxcited . haha

KAMAL ADLI ! handsome giler dia bila tengok depan2 . cair fazie sekejap . hehek .
p/s : muke fazie kena tutup jugak . a big thanks to kak ninie . doodle kepunyaan dia :D

semalam pulak fazi dengan member2 yang lain pegi pantai bermandi manda sambil berkelah di tepi pantai ! seronok tak terkira . hilang tension gua kejap :))

makan jangan tak makan !

ingat nak buat istana pasir , tapi ni dah macam zigurat pulak . haha :D

ni dah nak balik . smart tak pose ni ? 

walaupun kami pegi bergumbira , belajar kami tak lupa tao . lepas ni mungkin fazie akan lebih busy yela cuma menghitung hari jea nak SPM . adusss cepatlah habis , boleh lah dapat berblogging lame2 macam dulu . 
sekian jea post kali ni . lepas SPM baru fazie post lagi oke ? 

sekian dari fazie , babai semua . peace yo !





14 nak glemer:

syahirooAhmad said...

yeah. akhirnya makwe nih update jugak!~ hoyeeehh! pi picnik takajak~

aiNa yaZiD said...

gud luck~! (^^,) focus untuk spm dulu, after that enjoy sokmo. hehehe. chayok2~!

ade2mama said...

abis la ko..spm thun ny dorg kte soalan susah2 lalalalaal..heheh..

graw lah:)
biase la enjoy dlu bru tekann(pulun stdy) huhuhu

Zulaiqa Nazri said...

gud luck spm...

miszfazierra said...

@syahirooAhmad
memang tak nak ajak . hehe :p

miszfazierra said...

@aiNa yaZiD
oke thanks yaa :)

miszfazierra said...

@ade2mama
ishhh jgn ler cakap cm tu . takot den . hehe btol tu . ni tgh stdy gile2 ni

miszfazierra said...

@Zulaiqa Nazri
thanks yaa :))

KechikumA said...

gdluck for spm ^^
smkin cntik blog, hihi.

Ct Aja said...

cerrr teke sape yg bergambar dgn artis 2..huuuhuuu

Ninie said...

Ninie pon rindu Fazie!!! Ninie tag Fazie sini....hihiks

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/10/contest-with-my-favourite-plush.html

miszfazierra said...

@KechikumA
hehe takde lah bese je :)

miszfazierra said...

@Ct Aja
hehe dah tentu fazie :D

miszfazierra said...

@Ninie
rndu kak ninie jugak :)