akhirnya merdeka jugak aku .

hai earthlings . sebenarnya 6 disember pukul 4.30 petang fazie dah habis SPM dan tamatnya cerita budak zaman persekolahan , tapi sebab rasa excited bebenor , malas pulak nak update blog tercinta ni . hehehe *pemalas

esok pulak dah start keje , ape lagi nak simpan duit lah nak buat lesen dulu baru beli handphone . ok tak ? hehe
so nak kasi tayang pic lah , yelaa kite bukan budak sekolah lagi . yeyeh . bestt ouhh :D

kemana anda selepas SPM ?

peace bebeh !

dekat library pun posing jugek


senyuman setelah habis paper

cari tangan yang berkaler tu , itu fazie . hehe

okelah tu jek nak tayang , nanti lepas dah keje kalau ada masa terluang fazie post lagi yea . salam :)


2 nak glemer:

syahirooAhmad said...

alololo.. comeynyee adik saya sorang ni... :) faz!! merdeka merdeka gak! jgn lupa cut cut pokok bunga kertas kat luar tu...

tahniah atas usaha anda selama ini.. :) InsyaAllah, hasilnya pasti OHsem...

miszfazierra said...

hehe iyolahh abg caer :p