HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE

Assalamualaikum...


setelah lama blog ni tak berupdate, rasa rindu pulak nak berblogging macam dulu. biasalah kalau sekolah dah mula busy sangat dengan homework, study, merentas desa, sukan dan bla bla bla... masa cuti lah dapat curi sikit masa nak berblogging balik. 

tergerak hati ni nak join giveaway kak shiyda sempena pembukaan SHIDAIZY ONLINE BOUTIQUE. fazie dah tengok tudung dia, unik dan cantik.. terasa nak beli nih.. in shaa Allah kalau ada duit poket lebih ye mak.. ngeee..

kepada sesiapa yang dah terbaca entri ni meh lah join GA ni. kalau ada rezeki awak, boleh bergaya dengan hijab-hijab yang cun.. 

mangsa tag:

untuk maklumat lanjut sila tekan banner di atas. sekian terima kasih. wish me luck :)

16 nak glemer:

Puteri Kasih said...

good luck fazie ^_^

sa mic said...

aaa goodluck2 , nanti lisa akan bertandang juga dalam GA ni, hehe

Shiyda Aqma said...

thanks join fazie :)

CikMunBlogger said...

thanks tag . hehe . semua cik cik cik yek . good luck :D

Cik Kay Jue said...

good luck..

xila dot said...

gudluck

miz ruha said...

gud luck fazie... ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

good luck... hiiii :-)

alyaclumsy said...

rajin dia msk giveaway. hehehe
goodluck dear!

alyaclumsy said...

rajin dia msk giveaway. hehehe
goodluck dear!

Diera Tekikushika said...

hai. salam perkenalan, blogwalking sini. jom g blog saya meh ada Sale! =) http://www.dieratekikushika.my/2013/01/jualan-discount-friendlyfashion-diera.html

Sya Isya said...

menarik. nak join juga lah. good luck!

Farahin Izzati said...

http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

dari segmen yang sama,
selamat bersegmen :D

noor liyana said...

selamat bersegmen..:-)

NuraisYah said...

Hai . dari segmen same .
singgah la blog Isyah klaw sudi >.< btw, done follow akak .

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-hijabster-giveaway-by-shidaisy.html

Iema Gurlz said...

hye
dtg singgah ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html