tentang rasa ini dan diri ini . weeeeeeeee :D

Assalammualaikum w.b.t !

Hai cik adik hai cik abang rasa macam dah lama tak updated pasal diri yang tak seberapa ni . Pada hari Rabu yang lepas , 22 Mac 2012 ialah tarikh keramat dan menakutkan bagi calon SPM 2011 (termasuk aku) . cuma nak bagitahu yang kiter kiter emmm kiterr dapat ..... errrrrrrrrr ...........

agak2 korang result budak yang selalu berblogging dan online memanjang masa sebelum dan semasa dan selepas SPM agak2 berapa ? cer teka cer teka nanti den kasi duit singgit . hewhewhew xD

okay okay sebenarnya ni result den :


haha pe macam? can u believe it? of course no lah kan kan? (kredit to google for this photo) 

okay kali ni serius. result makcik cuma dapat ni jek (sambil tutup mata mulut ternganga)

BAHASA MELAYU -------> A   CEMERLANG TINGGI
BAHASA INGGERIS ------> B    KEPUJIAN TINGGI
PENDIDIKAN ISLAM -----> B+ KEPUJIAN TERTINGGI
SEJARAH -------------------> A- CEMERLANG
MATHEMATICS -----------> C KEPUJIAN
SCIENCE -------------------> B KEPUJIAN TINGGI
PRINSIP PERAKAUNAN -->D LULUS ATAS
EKONOMI ASAS ----------->C+ KEPUJIAN ATAS
ADDITIONAL MATHEMATICS ----> G GAGAL

inilah hasilnya. jangan ditanya lagi. clean and clear fazie sudah kasi.jangan tanya kecewa atau pun tidak sebab itu semua sudah tersurat kena terima jugak. tsk tsk tsk .

jadi apa perancangan lepas ni ? hurmmm makan tidur makan tidur kot? hehehe takde lah fazie tunggu tawaran form6 je sebab ayah fazie beria sangat suruh fazie masuk form6 ni. jadi budak sekolah balik. yehuuuuuu !

okay lah itu je dapat dikongsikan bersama. nak scan slip result tu printer akak dah bawak lari KL. kejam sungguh kan? heeeeeeeeeeeee masa untuk ghaib!

3 nak glemer:

KechikumA said...

Hey Fazie, congrats for the result. :)
Okey lah tu, sej terer la meyh.
Akak nie, dulu B jek kot. -.-

syahirooAhmad said...

tahniah fazie.. :) tak pe perjalanan awak masih jauh~ so lepas ni wat lagi gempak tau..

_mauhaha_corner said...

spm bukan penentu segalanya,,
keep on trying new thing..:))