"about me" contest by aisyah

hai ! kali ni rasa nak join satu contest yang menarik pulak . meh tengok banner dia

agak2 dah berkenan tu , jom la join joyah . hihi :D

pertama sekali nama saya ialah

NUR FAZIRAH BINTI MAHAT

atau lebih dikenali dengan panggilan fazie :)
umur saya
17 tahun

mangsa SPM 2011 :(
saya tinggal dan lahir di

ALOR GAJAH , MELAKA

nak datang raya ? jom2 !
tarikh lahir
8 JUN 1994

dah lepas :)


inilah orangnye . bajet cute jea :p

hidup fazie penuh dengan kisah suka dan duka . tapi kebanyakkannya suka lah . sebab fazie seorang yang happy-go-lucky :D . seorang yang sederhana tapi berangan nak jadi glamor . sebab tu lah blog ni di namakan princessloveglamorous :)

fazie tak ada boyfriend , (sobs sobs) tapi fazie ada

FAMILY & BEST FRIEND FOREVER (BFF)
kalau mereka tak ada , boleh pengsan tao . hihi :D

MY FAMILY

dari kiri : mimie , alynn , suhaila , zaitun (bonda) , mahat (ayahanda) , damia , miera dan saya :)
keluarga tercinta 

sepupu yang gila2 ! sayangg korang :)

fazie bertuah sangat dapat keluarga macam mereka . terima kasih ya ALLAH kerana kurniakan saya keluarga yang bahagia dan gembira ni :)

MY BEST FRIEND FOREVER (BFF)
mereka pelengkap hidup saya :)

seha , saya , ekyn 
my true BFF !

BUDAK KELAS YANG HAPPENING !
tayang baju kelas kejap . hihi lawa tak ?


kamilah juara ! yeahh :D


mereka ni keluarga fazie jugak . tagline kelas kami 

WE ARE BIG FAMILY !

oke cukup pasal dorang , ini pasal fazie pulak

  • seorang yang ceria , suka buat kawan2 ketawa bila mereka bersama fazie
  • kuat cemburu 
  • kadang2 agak sensitif
  • sangat cerewet dan sangat teliti orangnya
  • penyayang lah jugak :)
  • agak slow dan blurrr 
  • suka berangan 
  • suka menangguhkan kerja sampailah ke satu tahap tu langsung tak buat kerja yang di suruh :p
  • berfikiran jauh ke hadapan
  • cepat berubah mood dan emosi 
  • suka menghafal lagu2 english dan suka menyanyi sebelum tido :D
  • suka benda2 yang berkaler pink . minah pink woo ^^ 
  • prefer vanilla than chocs .
my principles :

life is so amazing and fabulous . just keep moving on , leave who annoyed you , love who love you . so stay fabulous !


oke tu jea about me :)
kepada sesiapa yang tak puas hati , sila komen . hihi . k baii !



7 nak glemer:

aisya said...

woahhh! very interesting! suka2 <3 weee ~ thnx & gudluck mydear :)

miszfazierra said...

@aisya
yeke . hihi thanks yaa :)

Himmymaru said...

Hik3...
orang lahir bulan June mmg suka mengangguh-nangguh kerja kan?
same larh kita :P

miszfazierra said...

@Himmymaru
yeke ? hehe .

~Queen Q~ said...

8june??! same!

miszfazierra said...

@~Queen Q~
yeke . wahh kembar terpisah . hihi :D

Lynn said...

Gudluck dear..^_^