bon voyage !

alaa comelnyee dea ^.^

hai ! fazie rasa dah sampai masanya fazie nak stop berblogging buat sementara waktu . rasa sedih lah pulak :(

sebab apa ?
minggu depan fazie dah nak exam . tapi exam bulanan lah . penting jugak tuh !
so fazie nak prepare betol2 , sebab lepas exam bulan ogos ni , trial spm pulak terpaksa ku hadapi . memang dah tak boleh main2 lagi .

tapi tak tahu lah sampai bila fazie boleh tahan . mana pernah berenggang dengan lappy kesayangan ni . kalau usik jea mesti nak online jea keje . huhu

so , mungkin lepas ni agak jarang lah fazie online dan update blog kesayangan ni . *tapi kena edit blog sekolah pulak


okelah , sampai disini saja lah . goodbye my dear ! mungkin lepas spm nanti baru fazie dapat spend time gile2 dengan blog ni . k baiii !

6 nak glemer:

IEQAH said...

rinduu la mcmni :)

riva'i said...

foto kucingnya lucu banget...

~belog gadis~ said...

alololo~ tomey tomey nyeee kucing tu. lepuk kang. hahak~ btw, gud luck dear! :D

miszfazierra said...

@IEQAH
rindu akak jgak nt :)

miszfazierra said...

@~belog gadis~
hehe , oke thanks :)

FarhanahAdzlan said...

lpas raya terus trial kan?
gud lak ye..buat yg terbaek untuk mndapatkan yg terbaek..=)