cinta bertepuk sebelah tangan



amboi bukan main lagi entri kali ni . pasal C.I.N.T.A ehh , ada kaitan dengan fazie ke ? errr xD

tadi dekat sekolah kan *hari terakhir persekolah bagi sesi 2011 . goodbye dunia persekolahan :') budak kelas fazie tiba2 jumpa satu botol plastik , dah tu pegi main game TRUTH OR DARE . gulpp ! nak tak nak kena main jugak *ayat terpaksa 

tetiba lak tak semena2 , fazie kena soal . dengan selumber radahnye dorang bertanya "kau suke ____ ?"
dalam hati *korang ni saja nak tanya benda yang korang dah tahu ke wei ?! muka den dah naik blushing dan tak semena-mena terkeluar air mata . apesal aku touching sangat ni ? pastu manusia yang dorang tanya dekat fazie tu ade pulak dekat belakang . muka fazie dah merah padam pastu dorang dengan selumber pegi jerit dekat manusia tu cakap fazie nangis sebab dia . maluuu beb =.=

dalam hati dah memang sumpah seranah bebudak ni . terpaksalah fazie mengaku . haishhh sumpah lepas ni tak mau main benda alah tu . rasa macam nak benam muke ni dalam tanah 20 meter .

so korang faham kan dengan cinta bertepuk sebelah tangan ni ? cinta yang syok sendiri jek , orang yang korang suka tu , sikit tak heran dengan korang . agaknye apa rasa ? jawablah sendiri . kalau korang pernah rasa , sila komen yob ! hewhew .

ini entri dikala hati sedang malu . *boleh terima ke ayat ni ? ngeee ^^

9 nak glemer:

Arein Farseehar said...

sedih sangat . plus , kalau orang yang kite suka tu ada couple . rasa macam nak tumbok jer GF dia . whahaha xD

momoxlova said...

rasanya macam pernah macam ni . Tapi apa boleh buat . Redha je la :) masih ada yg lain . Life must go on babe ^^

syahirooAhmad said...

wahhh.. rupanya ade scret admirer eyy.. kasi tau mak awak!

Ezy Chiaki said...

arap2 pasni die pon suke awk jgk.. hee
mane tau kn.. ati manusia leh berubah..

miszfazierra said...

arein : tak tahu pe . hehe

miszfazierra said...

momoxlova : yepp , dats true

miszfazierra said...

syahiroo : jgn lahh !

miszfazierra said...

ezy : insyaallah klau di izinkn

✿ ayda sweetie luv's ✿™ said...

huhu , rase sakit aty gilew laa , rase cm nak sepak die bgi die paham , ^^