SPM is just around the corner -.-'



begini lah perasaan bila SPM semakin dekat . huwarghhh !
persediaan fazie boleh lah tahan . sekarang ni lebih kepada latih tubi . kadang2 rasa macam nak nangis pun ada sebab takut punya pasal . erghhh . apa kena lah dengan budak ni =.='

bila fazie tengah tension fazie bukak facebook , buka blog kesayangan ni and kadang2 usha BBB . actually fazie baru masuk BBB sebenarnya . tak sangka dorang tu begitu ramah and mesra alam . terharu sangat :')
LOVE YOUU BBB !

macam korang nampak , blog fazie pun dah beribu kali tukar baju and kali ni pakai background gelap (black) kalau rasa serabot , bagi tahu eh , nanti lepas SPM fazie tuka . buat masa ni , blog ni akan kekal jadi macam ni sampai 6 Disember iaitu pada tarikh terakhir SPM fazie . *hoh lambatnye kak jah oitt -.-'

fine fine ! ini kali terakhir post fazie . takde tapi2 lagi . it's time to study and study . ini pengorbanan fazie untuk masa depan fazie jugak . oke lah sudah , sampai sini je post kali ni . kalau panjang umur , kita berjumpa lagi . salam semuaa :) doakan fazie yea ! 


goodbye blogger :')

4 nak glemer:

IEQAH said...

good luck sayang :)

syahirooAhmad said...

faz.. apakah itu BBB? black beri bold? hhahah..

study smart k dear..

miszfazierra said...

@syahirooAhmad
maksud dia budak budak blogger . itu group dkat fb . oke thanks :)

miszfazierra said...

@IEQAH
thanks kak :)