Contest Saya Suka Blogskin !



nak join contest ni pulak . muehehe . ini kes sebab takde keje lain . oke meh tengok banner dia yang meletop tu


kalau nak join tekan banner ni laju2 !

kenapa fazie suka blogskin ? sebabnya ialah :

lebih kemas , menarik , super awesome , unik , cantik dan menunjukkan kekreatifan seseorang tu design blogskin dia sendiri . just main code dan kite boleh dapatkan blog idaman . *macam iklan pulak .
tapi blogskin ni bukan fazie edit sepenuhnya , a big thanks to Qay sebab dia yang tolong edit dan cantikkan blog ni nampak lebih awesome . hehe thanks a lot ^^

oke donee . nak cari contest lagi nak join banyak2 . hewhew :D

1 nak glemer:

Adriea Jeng said...

salam..

ha.. jom join contest kat blog akak gak.. ;) ada hadiah tau!

http://adriea.blogspot.com/2013/02/contest-create-nama-page-fb.html