Terima Kasih!

Assalammualaikum...


setelah Setahun Lapan Bulan fazie berblogging akhirnya followers fazie dah mencecah 1000! terima kasih sangat-sangat kepada semua followers yang sudi singgah blog fazie yang tak seberapa ni. tak lupa jugak jari-jemari yang rajin komen entri fazie yang tak berapa nak famous tu. hehe (kesat2 hidung)

walau macam mana pun, fazie rasa blogging ni tersangatlah seronok sebab sambil blogwalking boleh baca entri-entri yang menarik, tambahkan ilmu pengetahuan, gosip-gosip panas dan boleh berkenalan dengan blogger yang lain. 

dikesempatan ni jugak fazie nak mintak jugak pendapat korang pasal blog fazie ni sama ada perlu diperbaiki lagi ke, pengunaan bahasa ke nak kritik kaw2 ke atau apa-apa jelah yang korang rasa perlu dekat ruang komen yang telah tersedia di bawah. berharap sangat dapat sokongan dari blogger yang awesome macam korang. hee :)



18 nak glemer:

Puteri Kasih said...

tahniah fazie..semoga terus berjaya dalam dunia blog dan apa jua bidang yang diceburi :)

Misz Fazie said...

@Puteri Kasih
thanks sis :)

Shasha Yacob said...

buat masa nih, blog makcik glamour dah okay. hihi bw sini :D

Misz Fazie said...

@Shasha Yacob
hehe thanks shasha =3

AQu Mad said...

kalau boleh kaler tulisan tuh kasi terang sket.. hehe.. tu je la mad nak komen.. hehe..

Dikbi Kamaruddin said...

wow...congratss ye... akk jauh lg ni nak kejar..hikhik

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sangat kencang!! hebat.. leeza dah nak masuk 2 tahun.. tak cecah lagi.
haahahaha

ANNA MARIANA said...

tq juga sudi folo anna... harap persahabatan kekal ok.. =)

Mimie said...

tahniah dik...so far, ok je blog awk..kekal gaya tulisan mcm nih seng nak baca dan fhm...

Mimie said...

done ikea

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..TAHNIAH..DULU MS FOLLOWER KAK BUI CECAH 4 ANGKA,SERONOK BUKAN MAIN..HIHIHI

BAGI KAK BUI BLOG NI DH OK SGT..SEDAP JER MATA MEMANDANG..

Misz Fazie said...

@AQu Mad
yeke. akan dipertimbangkan :D

Misz Fazie said...

@Dikbi Kamaruddin
tak lama lagi je tu kak. hee :)

Misz Fazie said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
in syaa Allah nanti sis leeza pun boleh cecah jugak ;)

Misz Fazie said...

@ANNA MARIANA
okay sis :)

Misz Fazie said...

@Mimie
yeke. hee thank you :D

Misz Fazie said...

@Bui Junaidi
hehe same lah tengah eksited ni. thanks bui :D

Shiyda Aqma said...

wowww ! tahniah dear ! cukupkan lagi 2000 pulak ! haha :P