can i have it for my birthday ?


Assalammualaikum . hello peeps :x:
ini kek :44: . selalu nye kalau birthday , mesti ade kek kan ?

so , birthday fazie makin dekat pulak . hishh , kalau boleh fazie nak birthday biarlah lambat2 . tak seronok pulak cepat2 . dah lah time cuti pulak tu . kurang seronok . tak dapat bermandikan telur , tepung , etc . (orang lagi tak nak , aku pulak yang nak)

can i have it this for my birthday :s:


camera DSLR . boleh snap pic banyak2 , cantik2 , upload at blog and facebook . hehe .

boleh fazie pergi sini masa birthday fazie tak :s:


PARIS . my hometown . haha just kidding . teringin nak jejalan kat kota fesyen tuh . tempat tu romantik . eee seronoknya kalau dapat pergi :12:

tapi ape nak buad , angan2 jea lebih . siapa jugak nak tunaikan impian sengal fazie ni . dalam mimpi boleh lah . yelaa , i'm not a princess but just pretend like a princess :48:

birthday saya 8 JUNE yaw

5 nak glemer:

Syuk Ry said...

nnt dpt lah 2 DSLR yer.. huhu..
TUTORIAL : openGL

miszFAZIE said...

@Syuk Ry
huhu insyaallah :)

pauline said...

just like what i wish for before this.. keep safe yeah lady.. =)

miszFAZIE said...

@pauline
oke thanks :)

Farah Fazen said...

nway, happy birthday.. almost 12am neh.. :)