Contest Bloglist Miszfazierra


buat kali pertama fazie nak anjurkan satu contest bloglist sendiri . hehe . kalau nak join teruskanlah membaca entri ni yea .

mudah jea kalau korang nak join . tapi ini lebih terbuka kepada blogger yang baru .

Syarat-syaratnya :
  • mesti follow blog fazie (wajib)
  • mesti ada blog sendiri . bukan curik blog orang lain yea
  • terbuka kepada blogger perempuan mahupun blogger lelaki
  • follower hendaklah di bawah 300
  • blog mesti ringan , kemas dan menarik
  • hendaklah tulis satu entri pasal contest ni dan letak link korang dekat ruangan komen post entri fazie ni
hah ! jangan lupe , letakkan banner di bawah ni dalam post entri korang yea


keputusan akan di umumkan pada 23 Jun 2011 pada pukul 8.00 malam .
5 orang pemenang akan di pilih dan di letakkan dalam bloglist fazie iaitu 'the best'

oke that's all . good luck guys !

like lah skali fan page facebook fazie yang sebelah kanan ni yea

29 nak glemer:

QHAIRY RAFIEY said...

. tQ ye sebab jemput saya . huhu .

http://qhairyrafiey.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

Miss Herlena said...

ala nk join tpi folower lebih 300..x pe la t wat 1 g contest terbuka ea huhuhuhhuhuhuhu

miszFAZIE said...

@Miss Herlena
oke . nanti sy buad :)

prince aeril said...

hai.. nak join.. bley x?

prince aeril said...

jap g wat post pasal contest ni.. :)

miszFAZIE said...

@prince aeril
boleh jea , juin lah :)

SuzaDin said...

saya join awk
thanks sudi jemput say yer hehehe

http://suzajudin92.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/

join2 je....
nk isi masa dan ruangan blog je....
hehehe

Afiq Ryunosuke said...

http://asakurakinosuke.blogspot.com/2011/06/contest2-sape-nk-isi-masa-dan-ruang.html

kechikuma said...

http://kechikuma.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

suda join !!
^^,

QHARL SOPHIEORY said...

http://taegyz.blogspot.com/2011/06/contest-miszfazie.html

QHARL SOPHIEORY said...

Haaha. .hapy2 sumer. .thanks fazierra..

miszFAZIE said...

@QHARL SOPHIEORY
welcome :)

meine.minmie said...

saya join

http://diaries-najiha.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

miszFAZIE said...

@meine.minmie
awk pnye blog sy tak bleh masok lah sbb ade malware .

schahira said...

sis miszfazie,sya join contest ni,takut first time!!!hehehe

http://schahira.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

Mithra said...

Thankyou sebab invite mithra sekali ye :) Mithra join sekali .

http://mithra-licious.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

cik fatea said...

nak joint skali lar..hehe.
http://tiktokcikfatea91.blogspot.com/

meine.minmie said...

jika ada malware tekan proceed anyway oke ?

~Bila Honey Berbicara~ said...

miszfazzie..kak hani nk join gak ley??hehe.. :)

miszFAZIE said...

@~Bila Honey Berbicara~
boleh jea kak :)

~Bila Honey Berbicara~ said...

ni link dear.. thanx a lot :)

http://nurulhanira.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

schahira said...

sis miszfazie,scha nk tanya
klu time scha join contest ni follower scha masih bawah 300,tpi sebelum tarikh tutup contest ni scha punya follower dh lebih 300,scha masih lagi dikira join contest ni ke??

miszFAZIE said...

@schahira
masih dikira join jugak . tak terbatal lah :)

schahira said...

huh!!nasib baik:)
takut je terbatal,
thanks sis @miszfazie:)

AmyZana said...

aloloo
nak join tp followers dah lebih :(

Syakila Mazlan said...

http://miszcrazy17.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-cik-fazierra.html

sAYE join :)

Shida Shacha said...

http://shidasikuchenkhebat.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazie.html

sorry lambat join :) Hee . Ni dah join okayy >_<

IEQAH said...

Fazierra..DONE..
Try cube nasib..
Link : http://elephantisgajah.blogspot.com/2011/06/contest-bloglist-miszfazierra.html

Da masa singgah la blog ieqah lagi :)