hari ni tarikh tutup contest bloglist fazie :)


hello peeps . hari ni fazie buat dua post kau . haha lama tak update blog punye pasal . ngehee (gelak gatal)
just nak inform , hari ni 22 Jun 2011 dengan rasminya telah tamat tempoh contest pencarian bloglist fazie . nasib baik ade sorang yang join last2 minute , takpe lah tak terbatal pon . 

so , lepas balik sekolah nanti nak usha blog2 yang telah join contest fazie . JUTAAN TERIMA KASIH kepada yang sudi join contest fazie yang tak seberapa ni . thankyouu :)

tunggu keputusannye pada hari esok iaitu 23 Jun 2011 jam 8:00 malam . agak2 yang dah terpilih tuh , ade something fazie nak bagi . hehe . kita tunggu dan lihat !



7 nak glemer:

IEQAH said...

alamak macam tahu je sapa yg last minute tu..ohh termasuk on 21 agy kn post tadik..hehe :)

riva'i said...

sebelum bubuq msmpir dulu sini

prince aeril said...

saya harap saya menang..
dapat la juga ubat hati yang lara ni.. :(

miszFAZIE said...

@IEQAH
nasib baik sempat :)

miszFAZIE said...

@prince aeril
tunggu dan lihat yea :)

prince aeril said...
This comment has been removed by the author.
prince aeril said...

tgu pukul 8mlm ni..