my new bloglist !


hello peeps . hari ni nak fazie nak umumkan blog siapa yang akan terpilih dalam senarai bloglist fazie . sebelum tu , nak ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi join contest bloglist fazie yang tak seberapa ni . fazie hargai sangat :) sorry bukan pukul 8 fazie umumkan , nak cepat sebab nak study 

so ini dia senarai bloglist fazie yang baru :)

http://kechikuma.blogspot.com
http://shidasikuchenkhebat.blogspot.com
http://prince-aeril.blogspot.com
http://qhairyrafiey.blogspot.com
http://elephantisgajah.blogspot.com
http://schahira.blogspot.com

tahniah kepada yang terpilih . kepada yang tak terpilih fazie mintak maaf yaa tapi terima kasih kerana sudi join contest fazie ni . arigato !
so lepas ni usha2 lah sidebar fazie , dah ade korang punya link blog . so buatlah post entri yang best2 biar ramai orang datang ke blog kalian :D

p/s: sape yang terpilih tu check shoutmix masing2 fazie ade bagi satu link :)

7 nak glemer:

prince aeril said...

yay! dapat la tambah follower.. :P

schahira said...

tahniah kpda prince aeril dan semua pemenang:)

IEQAH said...

Thanksss yayang.. :) Alhamdulillah..terpilih jugak :)

kechikuma said...

joengmal gumawo !
maceh banget dear ! ><

schahira said...

betol ke??
cm tak caye je.
smlam cha tngok tak terplih,
tapi bile bukak balik tadi tibe2 terpilih pulak;p

ape pon thanks sis MISZFAZIE:)

Shida Shacha said...

Eyh eyh , kite ade lahh :) Heee . Heppy sangat . Thanks cik fazie :)

Perpustakaan SMKSP said...

welcome all :)