last updated :)


hello dear ! how are you ? yes i'm fine thank you . haha fazie tanya , fazie yang jawab balik . sorry , lagi pun tengah menunggu waktu berbuka ni . hari ni fazie puasa . sambil2 tuh , online lah kejap update blog skali .

nampak kan tajuk dekat atas ni ? yes , my last updated . but not forever lah just for a while . sebab dalam minggu ni nak siapkan banyak homework yang menggunung . 2 minggu lagi jemaah nazir nak datang sekolah . haishh , ngade2 nak tengok buku latihan lah , nota lah , etc .

so hari jumaat ni fazie nak pergi tanjung bidara ! program peningkatan ilmu anjuran cikgu sains fazie . ngehee . harap2 dekat sana dapat lah catch up balik bab2 yang kurang difahami sambil tu tak sabar nak mandi laut dengan budak2 kelas fazie . baik punyerr ! (excited benor) kena tido satu malam dekat sana . fuhh seriously tak sabar . harap semuanya berjalan dengan lancar lah . amin !

nanti kalau fazie rajin , fazie update lah blog ni . rajin lah sangat (tangan di dada mata ke atas) .
oke , sampai kita berjumpa lagi minggu hadapan . haha macam program tv pulek . bubye peeps ! je t'aime !

4 nak glemer:

IEQAH said...

ok..i will miss you dear.
GOOD LUCK OK :)

miszfazierra said...

@IEQAH
oke i will miss you too . kak ieqah take care tao ;)

man said...

utamakan study...kerna lebih penting...

miszfazierra said...

@man
baiklah :)