saya join contest the best picture of me :)


bonjour ! hello . sorry , tak dapat mengawal diri daripada join contest2 yang menarik walaupun dah ade post entri kat bawah ni my last update . tapi dah ternampak pulak contest ni , dan di tag pulak oleh kak ieqah memang tak boleh nak elak . hehe .

nice kan banner contest ni . huhu jeles ouhh . kak engku sweet mcm candy . (bukan bodek oke)
so , for this contest fazie nak letak satu the best picture of me . ini dia . jeng jeng !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


oke , pic ni jadi the best picture of me sebab pic ni fazie di ambil masa majlis perkahwinan pakcik saya yang 'kool' di Johor . hehe . kalau dah kenal dia , korang akan tahu sebab dia jadi 'kool' . ngehee . 

lagi satu , tengoklah pose fazie dalam pic ni . macam kayu kan ? berangan nak jadi model tapi kayu . sampailah sorang kawan baik fazie cakap pic ni macam nampak fazie pregnant . asam krebel betol -.-'
tapi , fazie still suke pic ni walau orang cakap2 pic ni macam bla bla bla . 

kalau korang nak join contest yang amat menarik ni TEKAN SINI ! banyak hadiah yang menarik menanti korang sampai membuat korang rambang mata . kalau fazie tak menang pun takpe , just nak meriahkan lagi contest ni . 

taggie 

oke done ! nak tidooo esok nak pegi tanjung bidara . wish me luck !

4 nak glemer:

IEQAH said...

Alaaaa suweett n sopannyee.
sejuk hati nengok..haha
Tgokkk sempat agy update..
TAPI takpaa coz wat TAG Dari Akak :)
Good Luck Dear

Engku Sofea said...

thansk syg for joining ! GOODLUCK ye :P

miszfazierra said...

@Engku Sofea
oke no biggie :D

miszfazierra said...

@IEQAH
akak tag , sy tak leh elak . hehe . thankyouu :)