doodle princess fazie !

hari ni fazie tak dapat pegi sekolah sebab demam and dot dot dot ... bangun2 dah pukul 11 lebih . agak melampau , mentang2 lah tak pegi sekolah tadi .

dengan mengesat air mata , fazie rasa terharu sangat sebab ada orang yang sudi buatkan doodle untuk fazie . seronok wehh ! comel jea doodle tu macam saya . hihik *perasan sudaa . ini diaa doodlenyeee !


comelkan ? hihik .

terima kasih bebanyak kepada cik ninie kita sebab sudi buatkan doodle yang special untuk fazie . korang jangan nak curik eh ! tengok ada nama fazie dekat situ . jangan nak gatal2 tangan tu k ! hehe .

fazie dapat tahu doodle ni dari blog seseorang tuh . cik ninie buatkan doodle dark vader untuk dia . so , fazie pun saje nak mencelah mane tao dapat ke . rupanya dapat jugak . terima kasih sekali lagi untuk cik ninie yang baik hati :)

pasni nak buat header baru lah . nak pakai doodle ni boleh ? hehe .

nota kaki :
fazie dah tahu keputusan pertandingan blog .
sekolah fazie dapat no.5 . sedih lah :(
dapat lah sebijik pendrive dengan sijil sebagai hadiah .
oke lah tu kan ?


13 nak glemer:

Ninie said...

Terharunyer...adik Fazie puji lebih2 plak...kalo nk wat header, nati Ninie tukar sikit biar gaun tu ada corak... Plain sgt ni. Jap ek Ninie wat jap, nati check balik sini ek....

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/junior-doodlyn-contest.html

Tahniah menang no.5!!! Daripada x dpt langsung. wah, best tu dpt pendrive wooo!!!!

Ninie said...

Siap dah Fazie cayam....ada kt entry yg sama. =) exclusive utk Fazie je..hehe

kura said...

untung la dapat dodel wooo :0

IEQAH said...

untunglaa fazie..
glamoraouss lagik doodle tu

miszfazierra said...

@Ninie
mekaseh bebanyak kak ninie , buat susuah2 jek . hehe :)

miszfazierra said...

@IEQAH glamorous ? hehe :D

miszfazierra said...

@kura
nak jugak ke ? hee

kura said...

semestinyaaa. haha

miszfazierra said...

@kura
pegi lah request dkat cik ninie kite oke ?

syahirooAhmad said...

haa.. faz.. pasni boleh mintak doodle kite berdua. hhuhuhu..

miszfazierra said...

@syahirooAhmad dudel kite berdua ? boleh gak tu ? hehe

sifu im said...

erkkk..dodol aku pon de gak..hehe

syahirooAhmad said...

hahha... segan lak nak mintak kat ninie lagi..