alahai raya aku !

hai ! lama suda fazie tak update blog tercinta ni . sori lah agak busy sedikit . al maklumlah hari raya kan ? haha , yoyo jek .

nak tengok ke pic raya den ? nak amik lah . tak banyak pun .



with my cousin . di pagi hari . mana satu fazie yek ? hehe


bila anak dara melaram di pagi hari . haha .

esok dah kena pegi sekolah balik . ishh tahap kemalasan dah meningkat ni . semalam dah puas beraya dengan member , balik2 terus demam . adoii . nasib2 . next week dah Percubaan SPM ! mama ! tolong ! tak study sangat nih . aiyok . 

okelah , berkemungkinan besar blog ni akan bersawang dengan sarang labah2 . doakan fazie boleh jawab untuk trial nanti k ? goodbye evelibodi . i lapp youu ! muahh . hihi . k bai .



7 nak glemer:

EnciK AxixOu said...

comey tudung pink . Ngee . Selamat b'sekolah ea

IEQAH said...

selamat hari raya syg :)

miszfazierra said...

@EnciK AxixOu
yeke ? hehe oke :)

miszfazierra said...

@IEQAH
slmt hari raya jugak kak :)

Sha Purple said...

Selamat Hari Raya comel =)

kura said...

selamat bergigih belajar dan sekolah lah! hahah

syahirooAhmad said...

wahhh.. suke tengok gambar dgn cousin tu.. faz aplaing comel! terserlah ke cun nan!