Segmen : Aku Mahu Readers Setia !



oleh kerana hari ini kelas fazie ada pengecualian daripada menjawab peperiksaan oleh itu fazie buat cuti sendiri . HAHA . daripada tak tahu nak buat apa , jadi fazie nak buat satu segmen yang di tag oleh akak kesayangan saya iaitu kak ieqah . meh tekan banner dia lelaju



special sikit segmen kali ni . dia nak readers yang setia . perghh , kalau dapat tu , boleh jadi blogger yang femes sekejap . betul ke ? emmm entah lah . hihik .

tuan punya segmen nih nak kita tayang entri2 kita dulu2 . ni jea entri yang paling ok bagi fazie . meh kita imbas kembali.....

 entri tu jea paling best bagi fazie , tak tahu lah bagi korang pulak :)

oleh kerana itu fazie nak tag mereka nih :

tagged

11 nak glemer:

kura said...

oh. sy tak berapa setia, tp iklas. ceh! HAHAHA

miszfazierra said...

@kura
takpe , itu pun dah oke ;)

syahirooAhmad said...

entri wordless tu sgt2 menjeles kan! warhghJ!!

EeMy-g0od-go0d said...

sye sukee curang2.. wahahah <3

riva'i said...

mau link nya di pasang blog q?

ayo koment sini dulu.
ada kontes..

FYA PELANG! said...

gilak cantek punya blog ! terharu den ! wahhh. tu best tu entry tu plus blog cantek. nanti tu akan dapat lebih 500 tu. trust me ;DD



tengs join ! good luck ;DD

IEQAH said...

ni sayang adik i lebih nie :)
i always setia dgn u taw

miszfazierra said...

@syahirooAhmad
jangan jeles2 dear . hihik :D

miszfazierra said...

@EeMy-g0od-go0d
amboi nakalnye kamu :)

miszfazierra said...

@FYA PELANG!
yeke ? thanks yaa :)

miszfazierra said...

@IEQAH
kite pun always setia dengan akak ;)