alhamdulillah fazie menang contest lagi :)

hai semua ! rasa excited bebenor bila fazie dapat tahu yang fazie dah menang contest kak aisyah kite . seronok weii ! fazie dapat no.5 ! no.5 ? macam kedudukan blog sekolah fazie jek ? kebetulan betul !

korang nak tahu contest apa yang fazie masuk ? click sini

hadiah dia ?
layak dapat 1 lebeaumonde's accessories :)


seronok sangat . alhamdulillah , rezeki fazie kan . thanks bebanyak kak aisyah pilih saya sebagai pemenang walaupun entri saya tu tak seberapa mana pun . hehe .


kita dapat doodle sebijik ! comel dolly tu tao . jangan jeles ! hehe . ini diaaaa :



jangan curik . nanti fazie report kat polis . 

masih dalam proses nak buat apa dengan dolly comel lote nih . kenapa pilih dolly warna hitam ? macam korang tahu , fazie nih addicted kaler pink , tapi kalau dekat luar , dress up fazie selalu warna hitam . tu lah sebabnye fazie pilih kaler hitam .

nota cinta :
hari isnin nih , fazie dah trial SPM . doakan fazie yea semua ! 
blog ni akan dibiarkan selama 3 minggu . 
sekian :)

8 nak glemer:

fathiahRAIHANA said...

ammboi comelnya doodle tu ^^
btw, all the best trial nt ye!

miszfazierra said...

@fathiahRAIHANA thanks yaa :)

IEQAH said...

congrat menang.. good luck trial spm

kura said...

untung la menang untung la oi.. hahah

teha said...

ololo.. comel nyee.. gudluck yee 4 trial :)

AmyZana said...

congrats mng ! rezeki murah ye :)

Shawn Razaleigh said...

comel2 :D
tahniah

syahirooAhmad said...

tahiah sayang's .. hehehe.. wahh dapat doodle! nak jugak!