malas nak update , tapi nak update jugak



sejak dah habis trial nih , fazie rasa macam takde semangat nak berblogging nih . kemalasa tahap dewa nih . rasa nak stop blogging pun ada . boleh tak kalau fazie stop ? tak guna jugak kalau follower ramai tapi takde reader yang setia ? betul tak ?

well since fazie dah boring berblogging , fazie dah asyik leka dengan game di bawah ini


kalau korang join game ni dekat facebook , jangan lupa add neighbour k ? HAHA :D

k lah , actually fazie tak tahu nak update ape , tu yang mengarut pasal benda alah ni . 

weii korang boleh tak fazie stop blogging ?

8 nak glemer:

IEQAH said...

adik...akak pn pk nak stop blogging da sebab akak mcm ase down sgt sekarang..HUHU

A retarded kitty said...

ala bestla dia dah habis trial

miszfazierra said...

@IEQAH
yeke ? alaa cian akak ieqah . jgn down sgt k ?

miszfazierra said...

@A retarded kitty
boleh lah tapi kena tunggu SPM plak

syahirooAhmad said...

rasa nak men game nih.. tapi nak menunggu dan mengadap tu yang malas.. :D fazz main zuma tak?

Ninie said...

Fazie...best ke The SIMS?? ninie penah tgk org giler main menda ni...tp ninie x pandai main game....huhuks. Jgn la stop berblogging, nanti ninie rindu...kihkihkih

miszfazierra said...

@syahirooAhmad
takde lorh

miszfazierra said...

@Ninie
bley tahan lah best dea . hee msih dlm proses berfikir nak stop ke tidak