super duper new look :)

my gossip girl Leighton Meester and Blake Lively


hari ni rasa happy giler2 . nampak kan sikit perubahan blog ni . ade lah ciri matang and gegirlnyaa . hehe .

Header
fully design by awesome blogger , Nurhusna Syabani Hamzah . ingatkan dia tak sudi terima tempahan fazie , rupanya dia baik hati sangat :) usiklah header tuh tengok dia gerak tak ? hihik

The Song
lagu blog pun nak Glamorous jugak . biasalah kena ikut tema kan ? :)

Background
fully credit to Lettha :) rasanya background kali ni lebih matang sikit kan ? hee

Tutorial
fazie tengok tutorial yang awesome daripada MEREKA . confirm blog korang akan super duper cute . HAHA ^^


 a big clap to them . kalau mereka ni takde , confirm blog ni tak wujud dan tak secantik seperti sekarang . *cantik lah sangat . vomit =.='

esok nak cuti sendiri sebab esok kelas fazie takde paper . semua dah komplot tak mau datang , nakal betul kami nih . HAHA .

7 nak glemer:

kura said...

wuhuuu. blog dah cantik! untung la pandai edit2 html bagai. sy? sobs. bute haiteee. heheh

IEQAH said...

yeayyyy cantik..nk jugakkk :) pinky

miszfazierra said...

@kura
alaa , takde lah pndai mane kite tgk tuto orang jek . hee :)

miszfazierra said...

@IEQAH
bley jek . hehe :D

kura said...

tp cantik jugak. wuh!

yen(toka ziizokukuto) said...

wah blog gegirl heheh

syahirooAhmad said...

alaa... tak aci! nak matang jugak~ :D