ketagihah yang melampau



hari ni dengan rasminya telah tamat Peperiksaan Percubaan SPM untuk pelajar 5(PA) Al-Radzi di SMK Seri Pengkalan . fuhhh ! setelah penat memerah otak , akhirnya habis jugak . tapi tak boleh nak relax sangat lah , SPM is coming ! ohh goshh -.-

well , since trial dah habis ingat nak godek2 lappy ni lama2 sikit . edit blog , oline , edit picture using photoshop . but somehow benda2 ni bila dah suka buat kita boleh jadi ketagih like hidu gam . HAHA ^^
masalah fazie sekarang ni , bila fazie dah online susah sangat nak stop walaupun kadang-kadang sanggup tahan lapar dan sanggup tahan nak kincing macam fazie tengah alami sekarang nih ^^

tiba2 teringat pulak kata2 cikgu fazie , dia bagitahu last year ada pelajar SPM sekolah fazie sendiri , ada sorang mamat ni , dia memang bagus dalam akademik but since dia asyik leka dengan bermain game iaitu DOOOOTAAAAA , beliau mengalami ketagihan yang melampau sampai sanggup tak tido . kemudian , keputusan exam terus jatuh . teruk sangat2 bak kata cikgu . dia jugak mengalami tekanan sebab dia dah tak boleh nak focus belajar dek kerana asyik menghadap lappy 24 hours non stop . haha gilak -.-'

rasa2 nya fazie ada rasa tempiasnya . sekarang belajar pun tak dapat nak focus sangat . perghh takot nak SPM nih ! korang ada tips tak nak hilangkan ketagihan yag melampau nih ? kalau ada kongsi lah sama i boboi  :)

meh cuba blockquote baru fazie . awesome tak ? hehe :p

9 nak glemer:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

good luck .. jangan leka sangat ok ..

syahirooAhmad said...

hehe..macamkenalje nama game tu.. tak faz.... yangpenting tahu mengurus masa...

miszfazierra said...

@Fatin Farhana Binti Ramli
oke :)

miszfazierra said...

@syahirooAhmad
emm oke :)

kura said...

i like dota. amboi! hahah

riva'i said...

semangat cantik!!!!

ade2mama said...

aku xreti maen game tu..cm bodoh jew eheeh..susun2..bt bngunan ,,boom..
nth la..aku xlyn game cm tu heheh

ckp la ko lyn game tu heheh

spm bt btol2 ok..gudluck:)

miszfazierra said...

@ade2mama
takde mknenyee . maen game tu pun tak reti . hehe thanks bro :)

syahirooAhmad said...

ade2 dua mama.. habis kau layan game ape? the sims? hahha. lagi laaa...