hey abang gangster , fight sama abang besar lah !

akhirnya setelah setengah hari menjawab kertas Additional Mathematics telah pun berakhir . esok berperang dengan Prinsip Perakaunan pulak . yeahh . i like ! exam tadi kan , fazie pandang kertas tuh . kertas tuh pandang fazie balik . HAHA . pakar add math lah katakan ...

semasa perjalanan balik tadi , ingat nak buat kenduri dekat makcik jual kopok lekor . tengah2 jalan tuh , ada pulak orang luar bergaduh dengan BUDAK PERASAN GANGSTER sekolah fazie . aishh . 
nasib baik tak berdebik tadi , kalau tak fazie hempuk dorang dengan batang penyapu . *amboi bukan main minah ni . tapi part yang paling best tadi , siap dorang panggil ABANG BESAR dorang , ajak bergaduh sekali . sengal betul mamat tu , malang siapa jadi bini kau . 

yang fazie tak puas hati nih , kenapa lelaki nih suke sangat bergaduh ? kadang2 sebab benda kecik jadi masalah besar sampai nak hentak kepala anak orang . weii der ! jangan ingat lu lepas dekat dunia nih , seksaan akhirat lebih dasyat dari lu hentak2 kepala anak orang . silap2 lu kencing dalam seluar . HAHA .

Lu bantai anak orang apa yang lu dapat ? kasi tao sama gua ? dapat pangkat doktor ? piala thomas ? atau pun dapat bermegah sambil buat hidung kembang kempis depan orang ramai ? seronok ke ? kalau lu dapat markah A+ dalam Additional Mathematics , baru wa join sekaki . hihik .

sebaiknya , jangan biarkan ego anda menguasai diri . ia akan lebih memudaratkan . sebaliknya kalau kita ada masalah cuba bawak berbincang di meja bulat . baru aman dunia ni . tak payah habiskan duit bayar bil hospital . kepada murid-murid sekolah yang masih mentah , jangan lah libatkan diri dalam gejala sosial yang semakin hari semakin membimbangkan . ingatlah ibubapa kita sebelum kita melakukan sesuatu :)

ini baru gangter betul ! layannn ~




11 nak glemer:

Shaidatul Aireen said...

haha ! terus SHARK tak balas komen MALEK . :D

Shaidatul Aireen said...

btw , kita kena sabar nan orang blagak gangster nie kann .

miszfazierra said...

@Shaidatul Aireen
yup btol tuh :)

syahirooAhmad said...

HAhahahha... mana dapat?

kura said...

suka gak baca komen2 fb yg diorg buat ni. hahaha

niesasukasuki said...

hahaa. klaka lah ehee.

Noor Ikhwani said...

hohoho..lawk arr...tp best citer awk..

Fatin Farhana Binti Ramli said...

shark dengan malik dah berbaik la .. diorang minum kat starbuck semalam .. sebab tu diorang senyap ..

miszfazierra said...

@syahirooAhmad
dkt incik gugel :D

miszfazierra said...

@kura
dorang buat best pnye :)

miszfazierra said...

@Fatin Farhana Binti Ramli
yeke ? tak tahu lah plak :)