Contest: I ♥ Blogging!


hello readers ! wahh contest lagi . boleh kata setiap hari fazie slalu join satu contest . oke kali ni contestnye agak menarik . sebab dia berkenaan kenapa korang suka blogging !

kenapa fazie suka blogging ?

oke fazie mula berblogging ni since tahun 2010 . itu pun bermula dari kakak fazie , dia yang mula kenalkan blogspot ni . pada mulanya fazie agak kurang berminat . yela fazie tak suka sangat menulis . lepas tu , blog tu fazie biarkan bersawang sampailah sekarang . (sebab dah lupa paswod)

tak lama kemudian , blogging sudah menjadi tren budak2 sekarang . ingatkan fazie malas nak ikut tren , yela budak tak pandai nak menulis sangat . and then datang seorang kawan fazie ni tanya "asal kau tak join blog? kau kan kreatif ?" lepas tengok ada budak bawah umur pun dah pandai berblogging , apa lagi memang rasa tercabar lah . and then fazie start berblogging balik pada bulan Februari 2011 . 

memang tak reti nak edit blog sangat , masa tuh pakai design template . seriously memang buruk gila lah blog fazie tu . follower pun ciput jea . masa tu timbul minat nak berblogging sebab fazie ada boyfie :) biasalah nak tayang bf sendiri . tak lama kemudian , clash . amik kau , sibuk nak tayang2 bf last2 clash . masa tu , fazie suka luahkan perasaan sedih ni dekat blog . biasalah buat macam diary jea blog ni . sebab fazie tahu , ex bf fazie baca setiap apa fazie tulis pasal dia . tapi dia bukan peduli pun . hurmm buang masa betul . 

selepas tu fazie nekad tak mau lagi cerita kesedihan fazie ni . fazie just post benda2 di sekeliling fazie dan ketagih nak edit blog nak jadi lebih menarik dan cute ! haha tak cute pun blog ni . kenangan manis sejak berblogging ni ialah masa mula2 anjurkan satu contest iaitu BLOGLIST MSZFAZIERRA . sambutan dari blogger lain amat memberangsangkan . terharu sangat :') . masa tu , follower dah semakin meningkat . 
ini banner contest pertama anjuran fazie :)


sehingga lah ke hari ni , fazie dah ketagih nak berblogging sebab nak kongsi maklumat , sedikit tentang kehidupan fazie yang tak bermakna sangat dan mencari info2 yang menarik dari blogger yang lain . akhir kata berblogging ni memang sangat menarik selain korang berfacebook jea . sebab tu lah 
 I ♥ Blogging!

minta maaf jika fazie ada terkasar bahasa dan ada yang terasa hati dengan entri kali ni . harap pihak juri contest ni berpuas hati dengan cerita saya yang tak berapa nak menarik ni . maaf jika panjang dan membosankan . ini kisah benar dan tiada tokok tambah . sekian :)

7 nak glemer:

Achik SYIDA said...

thank fazie sudi join :)
blog dah cute pun ^^

miszfazierra said...

@Achik SYIDA
orait . hehe thanks yea :D

IEQAH said...

Mmmg blo0g anda sgt cutelaa..
jeles akak taw..

Pepun,goodluck

miszfazierra said...

@IEQAH
oke thanks kak ieqah :)

ifwat SAHAJA said...

dah2 la tu, blog anda sudah cute! hehe..
biasa la, ifwat dulu pun awal2 blogging, rupa blog huduh yg amat.. hehe.. btw, good luck yah :)


http://www.iefwatsahaja.com

miszfazierra said...

@ifwat SAHAJA
hee orait , thanks yaa :)

ifwat SAHAJA said...

:)