MALAYSIA IS THE BEST !



hello earthlings ! petang tadi tengah sibuk2 online , abah fazie bukak channel Astro Supersport3 HD . ingatkan tengok ape , rupanya match MALAYSIA XI vs LIVERPOOL FC . wow ! hari tu dah lah tak tengok malaysia lawan arsenal . tapi eloklah tak tengok , sebab nanti sakit hati jea tengok malaysia takde gol langsung .

fazie minat bola ek ? haha well , fazie minat bola since tengok Piala AFF Suzuki 2010 , Malaysia lawan Indonesia . masa tu memang semangat gila lah fazie tengok . walaupun ada segelintir masyarakat Indonesia agak biadap , maki2 Malaysia dekat page Piala AFF Suzuki , peduli apa . korang yang dapat dosa , korang tanggung lah oke ? yang penting Malaysia dah menang !

tadi fazie usha lah page LIVERPOOL FC , ade jugak orang indonesia yang dengki . heh ! tak tahu lah nak cakap apa dengan dorang ni . by the way , ade jugak orang puteh ni ucapkan tahniah kepada skuad Malaysia sebab bagi saingan yang sengit dengan liverpool . GOOD JOB MALAYSIA !

tapi memang puas hati lah tengok match tadi walaupun Malaysia kalah 3-6 . fazie jerit sorang2 sementara abah fazie tidur sepanjang match tadi . dah habis baru dia bangun and then tanya fazie "asal tak kejut abah tadi ? langsung tak boleh tengok bola . APE PUN TAK BOLEH ." wow , tagline JAMBU :D jambu lah abah fazie !

macam pengulas sukan pulak fazie ni . haha . MALAYSIA BOLEH ! at least Malaysia ada lawan pemain antarabangsa , kau ade ? hehe :D

3 nak glemer:

IEQAH said...

Tuelaaa kira hebak jugaklaa malaysia dapat tiga..tapi kalau nk menang tu mmg tak la..hahah.
aissh tak myokong negara sendiri lak..
ptotnya akak p tgok live tdik. tp de hal lak..huhu

miszfazierra said...

@IEQAH
yup , kira terer tuh . alorhh , rugi tao tak tgk td . mmg syok :D

fyna said...

tahniah harimau malaya.
anda hebat.




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)