contest photo paling kawai

hi hi hi . hari ni dua post pulak fazie buat . tapi ni fazie terasa nak join contest pulak . contest ape ? nah ini banner dia


mari lah kita beramai2 join contest Mr. Domo ni . ini contest pertama dia . bagi lah support yea . hadiah dia pun lumayan jugak . untuk maklumat lanjut , sila click banner tu yea kawan2 . hihi

ini dia picture fazie . 


ini baju raya tahun lepas tao . simple2 jea . asyik2 pic ni kan ? sorii lah fazie takde pic lain yang pakai baju raya . ini pun masa fazie pegi johor pakcik saya yang 'cool' tu kahwin . hihi . skema punye ayat .


on the way nak pegi Johor . dalam kete . hihi .

taggie :
oke done !

8 nak glemer:

kechikuma said...

maceh tag chik . .
akn join laju², haha . .
><

mr domo said...

miss fazie, trimas join.
gud luck yaww !

miszfazierra said...

@kechikuma
oke join cpt2 ! hihi

miszfazierra said...

@mr domo
oke pleasure :)

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Aww comel molek sungguh owner blog ini , suka gambar yang kat bawah to . Cute begitu <3

IEQAH said...

owhh ni contest dgn bju raya ka???

IEQAH said...

adik saya mmg kawaiii..
takmo joinlaa sebab nk bg chance adik sy ni menang

miszfazierra said...

@IEQAH
cm tu yea kak . hee lau tak menang pun takpe ^^