saya sudah pulang !


hai ! akhirnya fazie sudah selamat pulang . alhamdulillah . seronok sangat2 dapat melancong sambil belajar dengan kawan satu kelas yang happening giler . naik pening pengurus resort tuh dengan kerenah kami .

ade benda yang menarik dan ade benda yang tak berapa nak menarik . tapi memang enjoy duduk sana walaupun hanya 2 hari 1 malam . rasa tak nak balik pun ade . hehe .

tapi dalam enjoy2 tuh , belajar tak lupa oke . terima kasih banyak2 kepada guru kami EN HANAFI dan PUAN HJH ZALEHA yang sanggup datang mengajar dan menjaga kami sepanjang kami berada di sana . sepanjang fazie dekat sana , hubungan antara kawan baik fazie semakin erat . haha poyo pulak ayat ni . mana tak nya dapat tidur sama2 , gelak sama2 , makan sama2 , mandi sama2 , semua sama2 lah . bertuah rasanya dapat kawan macam korang iaitu EKYN , SEHA , LIEYA , TINIE , AKMAL . korang memang true friends :)


nanti fazie updated lagi , tapi just photo jea k . bubye !

2 nak glemer:

IEQAH said...

Da Pulang Ye..
Ole-Ole Ada TAK???

miszfazierra said...

@IEQAHole2 ? hehe takde lah , kat sana takde tmpt shopping2 . yg ade laut jek