fazie menang contest I ♥ Blogging !

whoot whoot ! hello guys ! gumbiranya fazie hari ni sebab fazie menang contest  i ♥ blogging . seriously tak sangka sangat . entri pasal contest tu tak lah sehebat mana . nak tengok ke entri tu ? klik sini  


tengok2 kat shoutbox ade macam ni



ape lagi , usha lah link yang diberi nak  tahu fazie dapat tempat ke berapa . 


terharunya ! (kesat2 air mata) 
terima kasih kepada penganjur contest ni iaitu Achik Syida kerana sudi memilih fazie untuk tempat ketiga . first time ouhh dapat menang contest :D

tak lupa jugak kepada kak ieqah dan ifwat yang sudi komen entri fazie time tu . terima kasih banyak2 :)

hadiahnya topap . memang lumayan . hehe 

10 nak glemer:

Achik SYIDA said...

sama-sama,tahniah sekali lagi fazie :)

miszfazierra said...

@Achik SYIDA
terima kasih :D

ifwat SAHAJA said...

tahniah fazie!! hehee.. suke la tuh, suke la tuh.. hehe..ifwat sendiri pum tak penah menang adiah.. lalala~


http://www.iefwatsahaja.com

miszfazierra said...

@ifwat SAHAJA
mesti lah suke . hehe thanks ifwat :D

IEQAH said...

wah tahniah..hadiah tu jgn nk gayut lelama lak..hehe..
Oklaa menang contest,kn suka sgt berblogging :)

miszfazierra said...

@IEQAH
hehe ntah lah , tak tahu nak gayut ngan spe lak :D

iejjah said...

congrats :}

ifwat SAHAJA said...

lepas ni lagi semangat la ek nak blogging? hehehe ..


Entry terbaru Ifwat - Blog aku ni blog spam ke? Demm

miszfazierra said...

@iejjah
thanks :)

miszfazierra said...

@ifwat SAHAJA
mestilah . hehe