contest shawl dan aku !

hello earthlings ! nampak fazie masuk contest lagi ? muahahaha . takde keje punye pasal dan ini satu jemputan dari yuhuu kayangan  



kalau korang nak join pegi picit banner di atas ini yea .

oke ini pic yang aku pertaruhkan . 

simple jea , sebab fazie tak reti sangat pakai shawl (shawl ke ni ?) ini pun bestie fazie yang ajar waktu program peningkatan ilmu dekat Tanjung Bidara dulu .

bersama incik cili . buruk gila pic ni -.- 

ini baru shawl kan ? hehe . nak letak pic ni jugak . syarat dia jugak ada tulis , boleh letak byk2 pic . tp takkan nak letak sejuta lemon pulak ? 2 cukup lah yea :D
kepada kaum hawa , marilah kita bersama2 memeriahkan lagi contest ni . hadiahnya berkaitan dengan Hari Raya nanti . wow , masyuk lah kalau siapa dapat .

oke i'm done . maaflah kalau gambar saya ni tak berapa nak cantik :)

lagi satu pic nak menyelit .

was taken by emmeliya . waktu SUKMA 2010 di Melaka ! joget arab bersama incik loyang . mcm nenek sihir pun ada . juri , pic ni tak termasuk dalam contest yea . saje2 jea masuk dalam post entri ni :D

10 nak glemer:

yanie.yuhuu said...

dtg cni cek n3.. GudLuck darL..!! =)

miszfazierra said...

oke thanks :)

IEQAH said...

goodluck adik chomel ^.^

ifwat SAHAJA said...

goodluck yah, comel sangat :)
senyum2 jangan tergelak sudaa.. lalala~


http://www.iefwatsahaja.com

Maya Lisa said...

good luck shomeyl !~

miszfazierra said...

@IEQAH
thanks kak ieqah :D

miszfazierra said...

@ifwat SAHAJA
memang nak tergelak time tuh . thanks yea ifwat :)

miszfazierra said...

@Maya Lisa oke , thankyouu ! :)

Cik Eyfa said...
This comment has been removed by the author.
Dea said...

goodluck!!..:)