sedihnyee !


hai ! fazie dah tak tahu nak post ape lagi dekat blog tersayang ni . tapi nak cerita something hot lah .

pagi tadi akak fazie ada beli surat khabar Metro Ahad . tajuk muka depan dia memang sedih . 

Hero Harimau Malaya nafi angkara orang ketiga  
PUTUS TUNANG

korang tahu tak sapa hero malaya tu ? Apex atau Khairul Fahmi Che Mat . walawehh . seriously memang tak sangka . sebab fazie salah seorang peminat incik apek dan silent reader of blog kak Elia iaitu jejari runcing

lagipun memang dah lama fazie tak singgah blog kak elia tuh , tahu2 jea fazie terbaca berita mereka putus tunang . mana tak terkejut .

tapi di harapkan mereka banyakkan bersabar . setiap perkara yang terjadi pasti ada hikmah di sebaliknya . korang pulak jangan pandai2 buat cerita yang tak manis . cuba korang dalam situasi mereka , apa agaknya korang rasa yea ?

sementara itu , fazie nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kepada seluruh umat islam di seluruh dunia . manfaatkanlah sebaik mungkin Ramadhan kali ni , mungkin ini Ramadhan terakhir kita . mana tahu kan ? wallahualam .

1 nak glemer: