Aziera Adnan's Segmen

Assalammualaikum...


Hari ni terasa macam nak join segmen menarik ni. lagi pun segmen ni pun just for fun but ade hadiah kepada top referral, blog kemas dan ringan dan entry yang kreatif! memang awesome. lagipun segmen dia macam soal jawab je tak susah mana pun. kalau ada terasa nak join tu meh klik sini

okay here we go!

 Nama: Nur Fazirah binti Mahat

 Umur: 18 Tahun

 Tarikh lahir: 8 Jun 1994

 Sekolah: SMK Dato' Haji Talib Karim, Alor Gajah, Melaka.

 Hobi: Melayari Internet (skema doh ayat!)

 Bakat lain: buat suara Spongebob. teehee 

 Personaliti: Pendiam (padahal kat rumah macam singa betina)

 Warna kegemaran: Pink!

 Makanan kegemaran: Cokelat Cadbury Blackforest. haha

 Minuman kegemaran: Lemonade

 Nombor kegemaran: 3

 Perkara yang paling membuat anda stress: No internet connection. pfffttt!

 Mood anda ketika ini: Senang hati! (mengunyah cokelat cadbury)

 Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Adnan Sempit (gelak sampai keluar air mata lah. sobs sobs)

 Harapan masa depan: Jadi seorang isteri, ibu dan anak yang berjaya demi kedua ibu bapa tercinta 

 Nama kawan baik anda: Norashikin binti Abd Malek

 Status anda? [Single/taken/married/etc]: Taken 

 Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Kereta Mini Cooper

 Haiwan kegemaran: Singa. Aummm!

 Luar negara yang ingin anda melancong: Scotland (nak jumpa Calvin Harris!)

 Siapakah idola anda: Nabi Muhammad SAW

 Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Taman Botani Putrajaya (pegi pun masa kecik2 dulu)

 Adakah anda takut pada hantu: sikit je. err.. 

 Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: Cik Bella Lola!

 Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: nak pergi umrah bawak mak dengan abah sekali :')


ok done! jangan segan silu nak join, join je segmen adik comel kita ni yup. support lah sikit. hehe bubye~

22 nak glemer:

Meera Ishak said...

done follow :) btw dtg dari segmen yg same http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html visit mine back? :)

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen_6762.html singgah dari segmen yg sama :) done follow you!

♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

done follow u follow back ok ;)http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

-meeSUPERGIRL- said...

good luck :)

Puteri Kasih said...

good luck untuk segmen ni yer :)

Misz Fazie said...

@-meeSUPERGIRL-
thanks :D

Misz Fazie said...

@Puteri Kasih
thanks kak puteri :D

Dikbi Kamaruddin said...

selamat bersegmen....

Shasha Yacob said...

rasa nak join lah. macam best jhe.

::azmina nordin:: said...

salam perkenalan,mina datang follow dan baca entry jom baca entry mina pula http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nadhirah Noor Khan said...

Assalamualaikum, honestly saya dah follow blog awk. follow dan baca entry saya balik ye. Salam Perkenalan :)


http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

RaaRocherr said...

done follow. dari segmen yg sama :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Datang dari segmen yang sama. :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Misz Fazie said...

@Shasha Yacob
meh la join :)

♕tashyra said...

done follow :)
dari segmen yg sama http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

yaya lee said...

datang dari segmen yang sama xD DONE follow u. do visit mine and follow me back? terimakasih sayang : http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

yaya lee said...

datang dari segmen yang sama xD DONE follow u. do visit mine and follow me back? terimakasih sayang : http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Me Ain ^^v said...

Dari segmen yang sama , do follow me . done follow you :)
http://budakkecik-comel.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Aziera Adenan said...

Hi. Ada penambahan hadiah :) http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/hadiah-bertambah-sila-ambil-perhatian.html

#JemahAwesome said...

Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nur Adila said...

Done follow . Dari segmen yang sama . Follow back? :)

http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Aziera Adenan said...

Jalan-jalan cari pemenang. Insya Allah pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni (:

*Semua peserta harus ikut semua syarat yang ditetapkan. Jika tidak, penyertaan anda tidak akan diterima.

Sekian (: