Entri Meletops!

Assalammualaikum..



sambil angkat-angkat kening. haha :p


nampak tak dua entri fazie tu? pasal Bunkface dengan Anti Kpop nya dan Shila Amzah Tercalon dalam World Music Awards! boleh tahan jugak pageviews dia. keywords pun memanjang je ada Shila Amzah dengan Bunkface tu.

rasanya ini mesti sebab tips Seo yang adik SM tu ajar. haha. big thanks to SM dan busuk.org. bulan cuti ni lah dapat updated entri banyak2. bila dah masuk belajar balik memang tak dapat nak updated pape. 

lepas ni pun rasanya fazie akan jarang update blog ni sebab abah fazie dah tarik penggunaan laptop beliau. sedihnye. fazie update ni pun guna notebook akak fazie senyap2. haihh ape lah nasib. nak blogwalking pun dah tak dapat sangat. maaf ye korang!

p/s: earning dekat nuffnang dah mula mencanak naik dengan Churp-Churp. terima kasih kepada sesiapa yang sudi klik2 tu. In shaa Allah nanti fazie klik korang punya earning balik ye! 


7 nak glemer:

Dikbi Kamaruddin said...

wah...dah belajar seo ye...meletops la lepas ni...hihi

sa mic said...

ewaaah taniah ye awok , hehe XD

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa kenyangnya trafik.

Niswatus Solikah Samik said...

alhamdulillah... rezki fazie lah tu... keep it up ye dik! terus kan berblogging! :)

shasha yacob said...

eh eh, saya pun ada ikut menantang ping ping nih. hihih

Shiyda Aqma said...

fuiyoo ! terbaikk ! hihi

shasha yacob said...

eh bukan disini pun i ada komen ka? hihi . cobaan -___-