ZyraRoxx's Blogbuster

Assalamualaikum...


banner ni pun dah meletops sudah semestinya dibuat oleh blogger yang meletops! sape pulak yang tak kenal blogger cun yang roxx ni kak zyraroxx. haha. fazie suka tengok belog dia cantik plus ade doodle yang kiut miut. sumpah kejelesan melanda diri ni. ceewahh!

kepada blogger yang baru nak naik macam fazie ni ha, korang join lah segmen ni. baik untuk belog korang sebab korang boleh kenal-kenal dengan para bloggers yang lain hebak lagi cun melecun, naikkan followers korang sambil-sambil tu korang boleh dapat pembaca setia untuk belog korang. sekurang-kurangnya adalah jugak yang sudi baca coretan yang korang postkan tu. hihiks. 

ape lagi terkebil-kebil tu? join lah mesti tak rugi punye. haha (macam suruh masuk MLM pulok) tekan banner untuk keterangan lebih lanjut dan syarat-syaratnye. haha ok bai! 
XOXO, F, PUBLISH! xD

26 nak glemer:

Nieyxzha Hassan said...

Singgah sini and folo...meowww ^-~♥

aQu Mad said...

lepak sini jap.. hihik

Lissa LaLissa said...

follow back sini dari segmen sama., ^^
salam kenal.. =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ramai juga join.... good luck.. segmen2 ni bagus. dpt lebarkan sayap.

Misz Fazie said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
akak pun jemput lah join. hehe :D

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen :)

Kelana Cinta said...

Oip..Balas kunjungan dari Kelana!

Hanida Moss said...

Thanks dear.. akak dah follow u jugak.. :)

Zyra Roxx said...

wheee thanx sudi join ^^
hepi blogging ya ;)

shasha yacob said...

serlamat bersegmen :)

sa mic said...

selamat bersegmen! ihikss!

ANNA MARIANA said...

good luck sesape yang join.. akan anna usahakan untuk join k..

anismasrina said...

Hai ,Dari segmen sama . Done follow u . Follow me back k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

azifah yazid said...

already follow :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

AmieRul AsyRaff said...

Hai. Terima kasih sebab sudi datang belog sayee :) DONE FOLLOW

Miss Xyz said...

mehehe dari group spongebob seluar kotak buat lawatn tak rasmi ke blog group upin ipin ;)

kuningyellow said...

hey salam kenal. datang dari segmen sama then done follow sini. :)
http://gilesepek.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html

Izzah Norlizah said...

follow back here,,,follower 1233
tq follow sy&dr segmen yg sama

✿ Misz Noni ✿ said...

done follow . dari segmen yg sama . jemput singgah :)

http://misznoni.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

luqman zakaria said...

singgah dari segmen yg same..sy dari bloglist istanbul aku datang...datang follow sini!!hepi blogging..

entry sy :http://www.arepnakbebel.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

Angel Love Soldier said...

Dari segmen yang sama,

Saya dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html singgah sini dri segmen yg sama :) #grouptwilight. done follow youuu

Engku Muzahadin said...

Balas kunjungan. Dah lama follow sini via GFC. Skrg follow ikut G+ pulak ;)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/zyraoxxs-blogbuster.html

bazilah abu hassan said...

Berenang dari segmen yang sama. Follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/zyraroxxs-blogbuster.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/zyraroxxs-blogbuster.html