Rozita Che Wan Luah Ayat-Ayat Cinta Terlebih Dahulu Di Instagram!

Assalamualaikum...

kredit to Beautiful Nara. pagi ini tengok Instagram sebab Beautiful Nara cakap Zain Saidin luah ayat cinta kepada Rozita Che Wan. Rupanya-rupanya Rozita Che Wan yang luah ayat cinta terlebih dahulu di Instagram beliau..

3 days ago...

beberapa jam yang lepas...

so sweet lah mereka ni.. doakan yang terbaik untuk mereka. kan best dapat bermesra macam ni dengan tut... hahaa.. okay bye!

17 nak glemer:

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHHH .. :)

sa mic said...

adeh sweet maut habess. Haha xD .. che ta tinggi pd laki mdia, murah rezeki cegeni ,kehkeh

Misz Fazie said...

@sa mic
memang murah rezeki bila dowang kwen nanti

Nur Zafirah said...

wah,diorg in love ke?tak tahu pun o.0

kaishin said...

erm cepat2 la zain masuk minang, tunggu lama2 nnt di kebas org..cun tu ;)

Misz Fazie said...

@Nur Zafirah
ha'ah dorang tgh hangat bercintun :D

Misz Fazie said...

@kaishin
biasalah kan orang cantik

Aliff Haikal said...

mesti comey comey anak depa nanti . hoho

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ewahhhh... moga dapat diakhir hubungan cinta itu dgn ikatan yang sah...

Dikbi Kamaruddin said...

masing2 dah mengaku...apa tunggu lagi...cepat2 la kahwin

Misz Fazie said...

@Aliff Haikal
semestinya :D

Misz Fazie said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
amin :)

Misz Fazie said...

@Dikbi Kamaruddin
tak lama lagi kawin lah tu

Shiyda Aqma said...

sweet ! manis ! jeless .. hihi :P

shasha yacob said...

dorang dua.oooooookayy lettew . hihih

Mugmerah said...

cek ta mmg cantik ponn. :)
semoga mereka bahagia kalau btul la berita ni. XD

-meeSUPERGIRL- said...

amboiii sakan che ta ...