Saya Dah Ok!

Assalammualaikum...


kita dapat doodle. yeaahhh!

kepada sesiapa yang mengomen entri fazie yang lepas pasal kekecewaan hati ni terima kasih sangat-sangat. sayang anda anda semua. ternyata anda semua prihatin kerana memberi semangat kepada sayaa.  (kesat-kesat mata) 

nampak tak doodle dekat atas ni? comelnyaaa.. terharu sebab ade seorang insan yang baik hati tolong buatkan doodle itu pun pasal fazie bagi pendapat dekat entri dia.. sebenarnya tak expect pun balasan pape sebab fazie cuma tinggalkan komen jek dekat entri ini (gua memang suke mengomen. muehehe)

fazie dah bertambah ok sekarang ni. pasal kecewa tu biasalah kita semua pernah merasakan kecewa kan? cuma kali ini fazie boleh handle emosi fazie dengan lebih baik daripada dulu. nangis guling-guling bagai. (al-maklumlah budak benyek) 

lagi satu, fazie rasa macam nak delete je entri lepas ni sebab fazie taip entri tu memang secara spontan. ayat bukan main jiwang. euuww. hahaa. lagipun dah lama tak post entri jiwang-jiwang ni. lepas ni malas lah nak post macam tu. geli tekak nak baca. apa lagi korang yang dah baca kan. muntah darah.

ok, life must go on. fazie pun dah rasa lebih better daripada semalam. cuma tertanya-tanya doodle yang suka kartun buat ni dia skodeng page pasal diri fazie ke? kalau betul, terima kasih! hehee. memang berangan nak jadi fesyen designer. doodle tu pun ade macam Yuna sikit pakai turban. yeahh i like that. 

p/s: korang pernah tak tengok cerita Sabrina the Teenage Witch? alaa cerita dulu-dulu dekat NTV7 tu. akak fazie download cerita tu sekarang dah ketagih nak tengok cerita tu. best sangat! lupa pasal hati yang patah ni.
masa kecik-kecik tengok cerita tu tak paham langsung, sekarang baru paham. haha ok. bubye. terima kasih sebab sudi baca entri mengarut ni. sayang koooraanggg!

26 nak glemer:

nur syariza Natasya said...

haha..sama la, sy pun suka delete entry yg lepas2. tmbh2 entry psl knangan dgn someone.

AQu Mad said...

benda yang lama jangan diingat.. hehe.. (sepah raja lawak)

Niswatus Solikah Samik said...

rilex dear.. jgn simpan sgt rase kecewa tu.. oke!

btw, crite sabrina tu memang best! akak suka layan mase kecik dulu! :)

Hnahdy said...

sabrina mmg best. tengok tak cerita charmed? 3 adik beradik sihir ?cerita tu best gak

Misz Fazie said...

@nur syariza Natasya
hehe rase malu kan nak tunjuk orang

Misz Fazie said...

@AQu Mad
hehee baiklah incik sepah. hehee

Misz Fazie said...

@Niswatus Solikah Samik
okay kak. hehee

Misz Fazie said...

@Hnahdy
yeke? nt nak tengok gak :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

jiwang tak jiwang itu, ke tepikan k...
biasalah. semua org akan kecewakan. sia tak alami perasaan itu, bukan manusia namanya.

Dikbi Kamaruddin said...

bagus la fazie dah ok....happy alwayzz ye.. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

senyum selalu k.

Crack said...

^_^ wahhh...pakai serban...comel noodle.

kura said...

wah dapat dodol yeee. hehehh

ANNA MARIANA said...

anna pon suka tengok sabrina...
dulu2 siap tunggu
depan tv awal2 lagi..
=)

Khaifaiz Khaifaiz said...

nice doodle tu... n tahniah... hehehe peace

MaMa Rey said...

baik betul sukakartun tu..pandai menghargai kawan2..

sa mic said...

uih uihh ! Dah okay dah ? Hehe sabar sabar ,liku kehidupan semua tu . Ewaaah *usap janggut

Misz Fazie said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
yup, semua orang pernah kecewa kan sis :)

Misz Fazie said...

@Dikbi Kamaruddin
okay i will ;)

Misz Fazie said...

@Leeza dayasari [santai leeza]
ok sis :)

Misz Fazie said...

@Crack
hehe memang comel :)

Misz Fazie said...

@kura
dodol? haha

Misz Fazie said...

@ANNA MARIANA
yeke? peminat setia kak anna ni. haha :D

Misz Fazie said...

@Khaifaiz Khaifaiz
hee thanks :)

Misz Fazie said...

@MaMa Rey
ha'ah dia memang baik :D

Misz Fazie said...

@sa mic
hehe ade janggut ek? haha :D